Skip to main content

Ann Van Baelen

oprichter

Oprichter (in 1998) Ann van Baelen is Master in de Economische Wetenschappen. Ze startte haar fiscale carrière bij de FOD Financiën als controleur vennootschapsbelastingen. Daarna volgden de titels Gecertificeerd Accountant–Belastingconsulent en Advisor Financial Planning.

Harry Laevers

vennoot

Harry Laevers werd in januari 2023 vennoot, door het samengaan van zijn kantoor BeHac in Diest met A&Co, waardoor hij zijn jarenlange ervaring als accountant en belastingconsulent inbracht in het kantoor. Naast twee andere Master-diploma’s is hij Master Handels- en Financiële Wetenschappen (specialiteit fiscaliteit) en Bachelor Fiscaal recht en was hij onafhankelijk bestuurder in ITAA.

Nathalie Kosowski

dossierbeheerder

Nathalie Kosowski studeerde in 2014 af als bachelor Accountancy-Fiscaliteit en begon vlak nadien haar carrière bij A & Co als dossierbeheerder.

Sabine Noben

dossierbeheerder

Sabine vervoegde A & Co in 2017 door de overname van het kantoor waar ze al een aantal jaren werkte. Ze heeft een lange ervaring, vooral in personenbelasting, in verschillende kantoren.

Jeffrey Bruelemans

dossierbeheerder

Jeffrey, die een BaNaBa in Tax en Management Accounting behaalde in 2019, vervoegde ook vlak nadien het team van A & Co als dossierbeheerder.

Jo Kenis

organisatie

Jo is sedert 2020 actief in A & Co, na een lange loopbaan in de bankwereld. Hij is Master in rechten, economie en MBA.

Giel Jans

dossierbeheerder

Giel behaalde in 2022 een BaNaBa in Tax en Management Accounting, en vervoegde ons kantoor vlak nadien.

Vic Vandeweyer

dossierbeheerder

Vic Vandeweyer vervoegde ons kantoor begin 2024, na het behalen van zijn titel van Gecertificeerd Belastingadviseur.

Hiernaast is hij master in de rechten en een bijkomende master in het vennootschapsrecht.

Lien

dossierbeheerder
Ook Lien vervoegde in 2024 ons kantoor. Lien behaalde naast haar bachelor accountancy-fiscaliteit ook haar master in rechten.”

Koen Van Accom

Koen Van Accom vervoegde in 2013 het team van A & Co. Na een loopbaan van een tiental jaar in zowel een beursgenoteerd bedrijf als familiale kmo’s vond hij de tijd rijp om zijn ervaring te delen binnen ons kantoor en behaalde zijn titel Fiscaal Accountant in 2015.

Helaas moesten we op 29 september afscheid nemen van Koen. Hij blijft bij ons in gedachten …